Novosti

MOS O nama

Metalna Oprema se nalazi u Sopotu, nadomak Beograda, na obroncima planine Kosmaj. Delatnost vrši u poslovnim objektima koji se prostiru na 3 450m2. Zapošljava 40 stručno osposobljenih koji svojim angažovanjem konstantno uspevaju povećati kvalitet proizvoda, smanjti rokove izrade; zadržati status kvalitetnog i tačnog dobavljača.Sve radove obavljamo u sopstvenom proizvodnom pogonu, specijalizovanom za proizvodnju protivpožarnih vrata i građevinske bravarije.

Perspektiva: u narednom periodu planiramo da povećamo broj zaposlenih, postignemo viši ukupni kvalitet poslovanja verifikacijom ISO standarda, smanjimo rokove izrade, započnemo automatizaciju proizvodnje, a sve u cilju ispunjenja sve viših standarda tržišta i konkurencije, kako bismo svoje proizvode plasirali i na inostarana tržišta.

U kvalitet usluge, proizvoda i sveopšteg poslovanja možete se uveriti posetom naše firme koja će vas ljubazno prihvatiti i pokušati da u domaćoj i prijateljskoj atmosferi ispuni Vaše zahteve i prihvati sve sugestije, kritike i pohvale koje su nam jako korisne za postizanje viših standarda. U nadi da ćete nam dati šansu da se dokažemo očekujemo poziv za saradnju.

« Nazad

Vrhunski kvalitet

Kratki rokovi izrade

Dugogodišnja tradicija

Sva vrata poseduju atest instituta IMS